Kuriame išliekamąją vertę


Sužinokite kaip

Susisiekime:

Palikite savo numerį, mes jums paskambinsime

Įvesdami nurodytus duomenis, patvirtinate, kad susipažinote ir sutinkate su įtvirtinta Duomenų apsauga svetainėje
SIŲSTI

2023-01-17

Kokybės ir aplinkosaugos politika

 
  1. Vizija - Tapti pirmo pasirinkimo konsultacine kompanija Lietuvoje ugdant lyderystės ir vadovavimo įgūdžius
  2. Misija - Profesionaliai, atsakingai ir nuosekliai teikti mokymų bei konsultacijų paslaugas įvairių verslo sektorių įmonėms ir organizacijoms
  3. Vertybės - Profesionalumas, nuoseklumas ir įgytų žinių praktinis pritaikomumas realiame darbe.
  4. Kad ir kaip sparčiai kinta šiuolaikinis pasaulis, tobulėja technologijos, vienas dalykas išlieka visuomet: tai – žmogus, didžiausias bet kurio verslo turtas. Tad ir kasdienis jo tobulėjimas – tvirčiausias pagrindas sėkmingai įmonės veiklai. Dirbdami vadovaujamės šia nuostata. Į tai orientuotos ir visos mūsų teikiamos paslaugos: atvirieji ir vidiniai mokymai, virtualūs mokymai bei konsultacijos.

     

    Profesionalumas, nuoseklumas, praktinis įgytų įgūdžių taikymas – mūsų vertybės, kuriomis vadovaujamės kasdien. Tai pripažįsta mūsų klientai, kurie „Sėkmės laboratoriją“ vertina kaip patikimą partnerį siekiant efektyvaus tobulėjimo ir ilgalaikės, o ne atsitiktinės sėkmės.

     

    Mes laikomės visų mūsų veiklai taikomų teisinių ir kitų reikalavimų, kuriuos įmonė prisiima. Mažiname vykdomos veiklos poveikį aplinkai, įgyvendinant pažangius aplinkos apsaugos veiksnius, prioritetu laikant taršos mažinimo prevencijos priemones.

    Nuolat geriname vadybos sistemų ISO 9001 ir ISO 14001 rezultatyvumą. UAB „Sėkmės laboratorija“ reguliariai peržiūri, analizuoja bei atnaujina tikslus; Kokybės ir aplinkosaugos politiką, kad ji nuolat išliktų aktuali ir tinkama. Įmonės darbuotojai yra susipažinę su Kokybės ir aplinkosaugos politika. Ji prieinama visoms suinteresuotosios šalims.

     

    Mes nesakome, kad esame, geriausi, bet puikiai žinome, kuo esame stipresni už kitus. Smagu, kad tai žino bei vertina ir mūsų klientai.

     

     

    Direktorius Ritoldas Narmontas

Mus galite rasti

UAB "Sėkmės laboratorija" Aguonų g. 14-64, Vilnius

Susisiekime

8 5 272 8137
8 6 577 7757
info@sekmeslab.lt